Variera ditt badrum!

 

Att göra sitt badrum dynamiskt och ombytligt är inte särskilt svårt. Det gäller bara att hitta en grundatmosfär som är harmonisk och neutral, och låta detaljerna vara enkla att byta och sätta in. Värmeljus, vackra handdukar, stenar och träpallar är sådana knep. Renoveringen ska vara långsiktig och hyfsat neutral, medan detaljerna möjliggör spontanitet och roliga shoppingimpulser.

Att säsongsanpassa sitt badrum är inte svårt allt. Vi har tidigare skrivit om sten i badrum och hur du ska tänka när du renoverar. Det hårda, steniga och fuktighetsvänliga golvet och väggarna passar alldeles utmärkt till mjukare material som vackra handdukar och trähyllor. Leta efter roliga tvålar med spännande former och lyxa till det med lite dyrare schampoo.

Detaljerna ska gå att byta ut

När du renoverar ditt badrum ska du tänka långsiktigt och hållbart. Du vill välja vackra stenmönster till ditt golv och du vill att det ska passa många olika typer av utsmyckningar. Ett badrum ska kännas fräscht och som en plats för omtanke och harmoni. Det är här du ska kunna slappna av, förnya dig själv och känna att du tar hand om dig själv. För att inte tröttna på inredningen kan man tänka otroligt kreativt och roligt i de små detaljerna istället. Det är här du får utlopp för din kreativitet och spontanitet.

Vackra utbytliga saker kan vara i stil med:

  • Färgglada tvålar – det finns många butiker som säljer otroligt spännande tvålar! Tänk gärna ekologiskt och som vårdar din hud.
  • Vackra ljus!
  • Fynda tvålställ på antikaffärer. Marmorfat, guldiga snäckor och annat.
  • Välj en varm belysning! Tänk på att välja en belysning som framhäver dina vackra sidor. Du vill inte känna dig ful i ditt eget badrum.
  • Ha några olika duschmattor att byta mellan! Det gör att de inte slits och blir sådär trötta som badrumsmattor kan bli.

Du kan alltid hitta de där lite mindre inredningsbutikerna som har vackra och mysiga motiv, som en unik butik vi kan läsa om i 24trelleborg.se! När det är jul kan du alltid anpassa ditt badrum. Det finns otaliga mängder av ingefärsschampoo och pepparkakstvål, roliga och mysiga handdukar med julmotiv och annat spännande. Korgar som mjukar av den hårda och fräscha stenen där du kan förvara borstar och sminkmaterial. Tumregeln är att betrakta detaljerna som det du ska byta ut – då tröttnar du inte på badrummet och behöver inte renovera om på länge!