Säljer sitt badkar för en miljon

Vi svenskar älskar att bada och för många är en pool det mäktigaste en kan investera i. Men för Anders Ölund är det badkar han snidat till själv och som han nu säljer det viktigaste. På Blocken kan man köpa karet för en miljon kronor. 

1163528-restroom-sign-maleInte bara det att vi svenskar drömmer om att få ha en egen pool, vi uppskattar och värderar våra badrum mycket högt då det är ett rum där vi kan känna att vi kan vara oss själva. Allt mer kan man finna trender om hur ett badrum ska vara utformat. På Mynewsdesk grå det att finna tips och inspiration på hur man ska gå vidare, om man inte har en miljon till övers som man vill lägga på ett handgjort badkar. Det är tidningen Expressen som tagit upp denna nyhet om att en man säljer ett helt unikt badkar som han gjort med sina bara händer. Mannen heter Anders Ölund och för detta vackra badkar i ädellövsträ har han lagt ner över 300 arbetstimmar, blod, svett och mängder av glädje. Men det var det värt för att resultatet blev så otroligt bra.

Ibland är jag glad att jag är en idiot

”Ibland är jag glad att jag är en idiot” skriver Anders och menar självklart hans badkarsprojekt som upptagit både tid och kraft och skador. Enligt Anders har det aldrig byggts ett badkar av trä på detta sätt och att han säljer det för 999 000 kronor tycker han är ett värdigt pris. Man får verkligen ett badkar som ingen annan har. Vill man dock ha ett som andra även har och kan byta delar till ska man välja ett från badspecialisten. Och när det kommer till att få till sitt drömbadrum så är det lika viktigt att tänka på att hålla det rent som att ha snygg inredning. Ett tips är Aftonbladets råd om att välja produkter an har hemma i sitt skafferi eller kyl. Och ska du göra om kan du fundera på dessa delar:

  • Funktionsmöbler till badrummet för att addera ett plus i kanten
  • Vitt är fortfarande den trendigaste färgen
  • Utgå från badrummets storlek när det kommer till  inredningen

Viktigaste är att tänka på helheten för att få ett så bra resultat som möjligt – och kanske ha något personligt eller unikt – som ett handgjort badrum.