Renoveringar som lönar sig

Just nu är det många som köper ny bostad, men även många som väljer att renovera för att räntan är låg och för att man sak få bättre chanser tills när man säljer. Att renovera badrummet är en god idé som nästan alltid lönar sig.

4062563-skona-hemNär det kommer till olika renoveringar så finns det faktiskt vissa som är bättre än andra. En renovering som sticker ut är badrummet. Badrummet är en plats som många spekulanter vill kika in i och känna japp, här kan jag tänka mig att gå på toaletten. Och om du har ett litet badrum men bra bakgård så satsa på en pool. Läs mer om det här. Badrummet ska hållas fräscht och ljust och avskalat, då kan du öka bostaden med tiotusentals kronor. Men, självklart finns det även andra saker som kan vara bra att tänka på som man bör justera men även saker som man gör rätt i att avstå från om man går i säljtankar.

Att tänka på

I en artikel från Göteborgsposten finns det mängder av bra tips på vad man bör tänka på – både för att få ett bra hem men även vid en försäljning. För visst är det kul att veta vad man kan behöva fokusera på först. Att renovera sin bostad är inte gratis och då kan det vara bra att både ha en plan, en även lugna sig med att man kommer få tillbaka lite när man säljer. Vad man dock ska akta sig för om man ska sälja är att inte välja så extrema färger och inredning. Spekulanterna ska kunna se sig själva i bostaden och inte störa sig på inredningen. Gör om ytskikten, måla om, håll fräscht och inför visningar så plocka i ordning och bjud hem något med sinne för färg och form som får piffa till det sista.