Designtoalett

Nu är fotot på tapeten igen!

Ta med barnen i arbetet

När det ska möbleras om hemma, vare sig det gäller att möblera om helt, eller bara något enstaka rum, så kan det skapa en hel del oväntade problem och hinder. Bland annat så kan det göra så att barnen känner sig orättvist behandlade då syskonet får ett större rum eller det rummet med störst fönster eller något liknande. Om man däremot låter barnen få vara med på ett hörn och lär de att faktiskt resonera om hur de ska ha det. Så brukar det också bli bättre i det långa loppet. Oftast vill ju barn känna att de ”är med” och inte blir tagna för barn. Istället bör man prata med ett barn precis som man pratar med en annan vuxen och att alltid försöka ta deras problem på allvar.

Exotisk palm

Vill man däremot se en stor exotiskt palm som fint pryder hela väggen – ja då kan man gå till Metro på Ängelholmsgatan 14 på Möllan i Malmö. Där pratas det dock inte så mycket om mat och inredning, men desto mer om öl och att träffa sina vänner just där. En välinredd krog kan göra att det lockas mycket folk, men man ska inte helt gå på utseendet. Här kan man få stå ut med lite snäv personal. Men det är inget man behöver lägga för mycket vikt i.

Trendigt igen

Fototapeten har varit inne tidigare och har nu kommit tillbaka i en ny tappning. Nu för tiden kan man nämligen ta med sig ett eget foto och använda som grund för sin fototapet. Det gäller däremot att man har en väldigt bra tagen bild så att det inte blir för dålig upplösning när du ska ha den på väggen. På www.scandiwall.se kan du få alla möjliga motiv. Du kan få allt från snygga Canvastavlor, fototapeter men även fondtapeter och tapeter som har ett mer designformat intryck. Vem vill inte ha en tapet som utstrålar värme från en solig plats, eller bara någon kul text med citat? Allt är möjligt. Det enda man behöver är bara enormt mycket plats att använda som en stor gnutta fantasi. Scandiwall använder sig av 200 av Skandinaviens bäst fotografer tillsammans med bildbyrån FOLIO. Du kan självklart köpa allt online för hemleverans.