Ett unikt och snyggt badrum

funktionell dusch De flesta vill nog ha ett nyrenoverat och unikt badrum, dock fastnar många i det där kaklet man såg hos någon annan eller den där väggen som är så vit och anonym. Svenskar främst har svårt för att satsa på något nytt och om vi inte känner igen designen så kan det bli något magstarkt för den försiktige. Det går dock att argumentera att vi idag skulle kunnat våga mer och tack vare badrumsportalen www.99bad.se presenteras man för innovativ och unik badrumsdesign. Färgerna, funktionerna och formerna blir nya och mer designade. Istället för de vanliga badkaren från den gamle svensken så tittar vi på badkar i nya former:

  • Svenska designers och återförsäljare säljer idag nya och unika designs på badrumsserier. Noro Skandinavien har tagit modet till att erbjuda helt nya och kreativa badrumslösningar.
  • Vi vill lyxa till det ytterligare och har börjat prioritera ett större och lyxigare badrum med bland annat en jacuzzi.
  • Mer färg på kakel och klinkers, inte bara den vita och svarta pryder våra väggar och golv utan också färgade plattor pryds i badrummet.
  • Duschar skall lysa, vara utrustade med massagemunstycke och det skall finnas en stor huvuddusch ovanför, funktionaliteten försvinner inte för att vi lyxar till det.