Ett härligare badrum

Med tanke på hur ofta och mycket vi är i våra badrum kan det vara bra att ha ett badrum som man trivs i. För att göra det riktigt härligt finns ett gäng prylar som man kan köpa. Vad sägs om en bubbelmaskin, en C-vitamindusch eller en dusch i regnbågens alla färger?

3267979-shower

Vi har tidigare skrivit om att vi tillbringar mycket tid i badrummet och att det därför är viktigt att badrummet är trivsam.

”[…] ett halvår av vår totala livstid spenderas på toaletten så här är det viktigt att trivas!” Läs mer.

Och för att verkligen göra det trevligt och göra så att man vill vara där hela tiden, gäller det att investera i några riktigt bra prylar. I Expressen kan man läsa om en rad häftiga prylar till badrummet som garanterat kommer att göra rummet till en favorit. Till exempel kan man läsa om en dusch som man sätter ett vitaminfilter i. Det här filtret gör att man vattnas med bland annat C-vitamin varje gång man tar en dusch. Ett annat filter som man kan sätta på duschen är ett som gör att alla strålar blir regnbågsfärgade.

Blåser bubblor i duschen

En annan cool grej som man kan utrusta sitt badrum med är ett duschdraperi med ett genomskinligt fack där man kan lägga sin surfplatta. Då kan man göra allt från att lyssna på musik till att kolla mejlen i duschen. En annan pryl som kanske inte är så praktisk men som gör att det blir så mycket roligare att duscha är en bubbelblåsare. Den här prylen blåser bubblor på den som står i duschen. Hur härligt är inte det?