Badrummet viktigt vid sälj

Går ni i säljtankar? Då finns det både en och tre saker som kan vara otroligt bra att tänka på för att du ska få ut så mycket som möjligt. Och, tro det eller ej men en stor del handlar om att det lilla rummet som vi helst inte pratar om – badrummet – ska vara så inbjudande och lockande som möjligt. Enligt en undersökning som flera tusen mäklare gjort runt om i Sverige blev resultatet av badrummet var en av de viktigaste faktorerna som spelade in vid om någon tycker en bostad är intressant eller inte. Kanske är det på grund av att detta är platsen där vi är för oss själva och ska kunna koppla av? Något att tänka på om du vill höja värdet och få fler intressenter.

Inför visningen

Först och främst så är det viktigt att du känner trygghet med din mäklare då den personen kan sälja in lägenheten och det är viktigt att denne vet vad den pratar om. På Mäklarhuset kan du få fler tips och ta kontakt med mäklare som erbjuder dig drömmen och sätter alla kunder som VIP-kunder. När du funnit din mäklare så är det viktigt att tänka på att inför visningen så gäller det att ha det snyggt och rent och gärna så opersonligt som möjligt då detta får fler människor att kunna föreställa sig själva i bostaden. Och har de väl börjat fundera i dessa tankar så har du halva inne. Men överdriv inte då det är lätt att genomskåda och då kan intressenterna istället börja fundera på om ni döljer något med en vacker fasad. Det gäller att ha en bra avvägning.

Ta ett helhetsgrepp kring er bostad och gå igenom den in i minsta detalj för att se hur ni kan piffa upp den och göra en otroligt bra affär. För, vem vill inte göra bra affärer?