Badrum och gröna toner

Många vet att ett nytt badrum inte bara är härligt för trivseln hemma utan att det också förhöjer värdet av bostaden. Men det är inte alltid som det krävs en stor upprustning av badrummet för att det ska kännas nytt och fräsch – det går med även mindre medel.

nature-flowers-white-plantsDet må vara så att reglerna för rotavdraget har förändrats en del, som det skrivs om i en artikel i Expressen. Detta till trots kan den som inte har råd med en helrenovering ändå piffa till sitt kära badrum med olika tricks. Kanske ett grönt badkar som lyser upp och ger rummet energi? Eller varför inte låta kranen bytas ut till en i roséfärgad krom? Handfatet kanske kan piggas upp med mosaik? Det finns många sätt att göra ett ganska tråkigt rum väldigt mycket roligare. Om du har möjlighet går det även lätt att byta ut tassarna på badkaret till lite roligare – kanske i form av just lejontassar? Det ger rummet lite stil om inte annat. Det som många dessutom har insett är hur snyggt det är med sten inomhus, kolla in sortimentet på https://www.flisbyab.se/.

Badrummet är en kritisk punkt på bostadsvisningen, och även i ett nyrenoverat badrum är spekulanter extra känsliga för minsta tecken på att allt inte står rätt till. Det gäller därför att skapa en lugn, harmonisk och välkomnande känsla. Som alltid i badrummet handlar det om att ta in saker som skapar liv och värme – Helsingborgs Dagblad

 

Grönt är skönt – och inne

Något som är hett värre är färgen grönt. Från att mest ha funnits på växter, i form av grafiskt stora blad, har grönskans färg nu även fått börja klä väggar och möbler i inredningsmagasin och på bloggar. I tidningen Elle tipsas det om hur du inreder riktigt trendigt, med just den kanske mest levande kulören – grönt. Det har länge varit både blått och grått som fått ta plats i folks hem, tillsammans med det vita givetvis, men nu är det alltså det grönas tur att få färga av sig på allt. Varför inte måla väggarna behagligt gröna och få in naturen i hemmet?