Badkar inne som ute

Badrum behöver inte nödvändigtvis ha ett badkar, även om många anser det vara trevligt att ha det. Bor man i ett hus kan man alltid införskaffa flera badrum med toalett i ett badrum och badkar och dusch i ett annat. Badkar har olika storlekar, beroende på hur stort badrummet är och vad behovet för det är. Om man som tomt- och husägare inte har plats att ha ett badkar inomhus, då kan man alltid ha det på tomten. Det är inte svårt att bygga ett utomhusbad, det gäller bara att välja vilken typ av badanläggning man vill bygga.

I stället för att byta ut hela sitt badkar eller allt kakel så rengörs, slipas och spacklas det för att sedan lackeras ovanpå den utslitna emaljen.

Utomhusbad

Att exempelvis bygga en pool kan både bli för stort och dyrt, med tanke på att det kräver mycket energi för uppvärmning, drift och underhåll. Istället kan det vara smartare att bygga en så kallad minipool istället, eller ett större badkar, som man dessutom kan klä runt sin veranda. En minipool kan man dessutom använda året om, då man enkelt vedeldar eller använder ett slags värmeaggregat för att få vattnet varmt. Däremot är det kanske inte lika skönt på vintern, men så länge vattnet är varmt är det nästan lite för skönt för att inte ta sig ett dopp. Det är bara att klicka här för att läsa mer om sådana pooler.